Door zijn brede muzieksmaak en immer uitdijende muziekcollectie is zijn draaistijl lastig in een hokje te plaatsen, maar het is te omschrijven als een achtbaan die van de jaren 60 rock-’n-roll naar de top40 van nu heen en weer roetsjt en daarbij een aantal keer over de kop gaat via de danceclassics uit de 70’s en 80’s en die ook de “foute” hits van nu en toen niet overslaat.

Daarnaast is het voor hem onmogelijk om stil te blijven staan achter de draaitafels en dat is met het volslanke postuur en de immer brede glimlach van de geboren en getogen Brabander al eens omschreven als: “het is al een genot om de hele avond te kijken naar hoe je uit je dak gaat, laat staan om zelf daarbij ook nog eens los te gaan”.

Ook is hij geen nieuwkomer in het draaien, al sinds de midden jaren 90 heeft hij op diverse plekken zijn draaikunsten vertoond. Zoals De Kurk, Steck, Lorre en het toenmalige Speakers in zijn huidige thuisbasis Delft, het Paardcafé en Paard van Troje in Den Haag, Annabel en de toenmalige Calypso in Rotterdam.
Naast vele studentenfeesten (waar het voor hem in zijn studententijd in Delft ook allemaal mee begon) en optredens in danscafés, draait hij ook met regelmaat op bruiloften, bedrijfsfeesten en andere evenementen, die hem onder andere naar Ahoy, de Maassilo en de Coolsingel in Rotterdam, InCasa in Leiden, de AFAS Live en de Melkweg in Amsterdam, Winkel van Sinkel en De Helling in Utrecht en zelfs naar Les Deux Alpes in Frankrijk brachten.

Geen feest is voor hem te gek. Groot, klein, maakt niet uit. Een verhoging van de feestvreugde is gegarandeerd!!