Chinsure is een allround dj die de accenten op urban en house legt, echter is geen stijl hem teveel.  Ook voor feest, top 40 of classics kan je bij hem terecht.

Hij is inmiddels al meer dan 15 jaar actief als dj en is ruim 15 jaar geleden begonnen in Harlingen bij de Weinstube en vanaf daar ging hij al snel naar zaken in Sneek zoals Ludiek en Alcatraz / club 1841. Omdat de club scene hem goed af ging, maakte hij al snel de stap naar club Noa in Leeuwarden waar hij regelmatig met grote namen stond. Vanaf daar was hij gelanceerd en werd hij regelmatig gevraagd in het noorden. Zaken als Mootz, Club DNA, de Swetser zowel in Emmen als in Heerenveen en ook op de eilanden was hij regelmatig te vinden . Naast de clubs / discotheken waar hij kwam, draai  de hij ook regelmatig op bedrijfsfeesten en bruiloften.

Momenteel staat hij met regelmaat in de Bogt in Franeker, club Seven / Odeklonje in Den Helder en Ald Wal in Heeg. Aan ervaring geen gebrek bij DJ Chinsure en daarmee is hij een garantie voor succes op de dansvloer!