Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

TØTUM

Deze twee dj's zijn niet meer weg te denken bij de toko. Met Tom Trago en nu WiWa in hun voorprogramma hebben zij menig voetjes laten bewegen. Kom op zaterdag de laatste uurtjes in de eetzaal meemaken terwijl je luistert naar goeie house platen met een vleugje trance. En wie weet, wordt het wel een speciaal einde van je avond!

DJosh

Geboren en getogen in Amsterdam, DJosh maakt met zijn mix van disco, house en funk, elke set tot een onvergetelijke avond maar ook hitjes in house jasje is hem niet vreemd. Hij gaat op zaterdag in sociëteitszaal de tent afsluiten en -breken vanaf 6. En op zondag direct na De Hofnar neemt die tropical house een stapje hoger!

Changi

DJ Hartmann

De enige echte DJ Hartmann voelt zich als een vis in de sneeuw met après-ski muziek en zal de methu op zaterdag afsluiten. Maar ook op zondag zal hij de sociëteitszaal afsluiten na DJ PJ, dus je weet zeker dat je niet om hem heen kan deze n8w8!.

SOS ABBA

ABBA Experience is een topact binnen de wereld van tribute bands en deallereerste in Nederland die een dergelijk eerbetoon aan de succesvolsteglitter rockband ooit uit Zweden bracht.Net als veel tribute bands, is ABBA Experience ontstaan uit een project dattot een eenmalig concert had moeten leiden. Echter het succes was dermategroot dat de gelegenheidsformatie transformeerde tot een band die inmiddelsal jaren bijzonder succesvol aan de weg timmert.Niet alleen in Nederland, maar in België en Duitsland is ABBA Experienceinmiddels een vaste waarde geworden. Ook in Scandinavië heeft meninmiddels kennis mogen maken met deze superformatie.De unieke herkenbaarheid van het legendarische repertoire van ABBAkenmerkt zich door enorme muzikaliteit en loepzuivere, vaak meerstemmige,zang....

Willie Wartaal

De veelzijdige woordkunstenaar Willie Wartaal maakt onderdeel uit van supergroep De Jeugd Van Tegenwoordig en brak door in 2005 met hun debuut single ‘Watskeburt?!’. De track werd een instant cult hit en belandde op nummer 1 op alle relevante hitlijsten. De formatie werd door critici bestempeld als eendagsvlieg. De track is echter uitgegroeid tot een ‘evergreen’ en het titelwoord is samen met woorden als ‘patta’ opgenomen in het Woordenboek. Met ‘De Jeugd’ heeft WiWa de daarop volgende jaren meerdere succesvolle albums gereleased, gezamenlijk goed voor meer dan 350.000 verkochte exemplaren. De tour rondom hun laatste albums ‘Luek’ & ‘Anders’ eindigde in 2019 in een uitverkocht Olympisch Stadion in...

Yung Internet

Amsterdamse hiphopformatie bestaande uit de rappers Young Mau en Yelli (acteur Sergio Hasselbaink) en producer Hyperlink. Op hun mixtapes rappen ze over hun belevenissen in het nachtleven van Amsterdam. De teksten kenmerken zich door humor en rauwheid. Ze staan dit jaar op de zaterdag van de n8w8, alleen rapper Yelli ontbreekt.

J’OAK

Nooit een saai moment met J'OAK. Tijdens zijn set zal hij je altijd blijven verrassen met de leukste overgangen en nummer keuzes! Verwacht lekker veel disco hitjes, maar ook oude hitjes, nieuwe hitjes, leuke hitjes, vergeten hitjes, gewoon…. lekker veel hitjes.

Fraîches Airs

Begonnen op de studentenkamer en via een paar kelderraves, huisfeestjes en een vakkendixo is hij dan eindelijk doorgestoten tot de N8W8. Te verwachten zijn disco platen met hier en daar wat breakbeat, electro of een bekende 90’s hit. Des te later het wordt, des te hoger de BPMs zullen zijn.

Volkszanger Danilo

Danilo Kuiters werd op 22 juli 1997 geboren in Amsterdam en zingt al sinds hij kan praten. Zingen is zijn grote passie en nog voordat hij kon praten had hij al een microfoon in de hand en ook zat hij als 5-jarige bij Andre Hazes op schoot tijdens een optreden om samen met hem een nummer te zingen. Hij is in korte tijd uitgegroeid tot een veelgevraagde Nederlandstalige artiest in Amsterdam en omstreken. Sinds zijn deelname aan het SBS-programma ‘Bloed, Zweet & Tranen’ wordt zijn naam steeds vaker genoemd. Daarnaast won hij de bekende talentenjacht van ‘Jantjes Verjaardag’ en zijn populariteit steeg. Zijn bühne repertoire bevat allerlei bekende...

Elke Virgiliaan krijgt voor de interne kaartverkoop een persoonlijke code opgestuurd per mail, deze moet je gebruiken in de Ticketshop om een kaartje te kopen. De persoonlijke is eenmalig geldig per ticketsoort. Heb je geen mail gehad met een persoonlijke code, mail dan naar akcievirgiel@outlook.com . Er is geen mogelijkheid om kaarten aan de deur te kopen.

icon 10

De voorrangsverkoop is op dinsdag 19 april om 13.00 en het reguliere verkoopmoment is op donderdag 21 april om 13.00. Donderdag zal er een deel van de kaarten worden aangeboden, de rest van de kaarten gaan vrijdag in de verkoop.

DONDERDAG VVVTJES

Voorrang: 1e en 2e jaars
Verkoop: dinsdag en donderdag

Deze dag staat in het teken van de vvvtjes. Internen kunnen 1 kaartje intern + 2 kaartjes extern kopen per persoon. Alle kaarten die niet verkocht worden op dinsdag, komen donderdag in de
verkoop.

VRIJDAG HUIZEN

Voorrang: Virgielhuizen
Verkoop: dinsdag en donderdag

De huisverantwoordelijke van de Virgielhuizen krijgen een unieke code waarmee ze in de huizenvoorverkoop tickets kunnen kopen voor hun gehele huis voor de huizenavond op vrijdag 29 april. Voor elk huis is er op basis van huisgrootte en maximum aantal kaarten beschikbaar.

De huizenvoorrangsverkoop vind plaats op dinsdag 19 april 13:00, op dit moment kan de huisverantwoordelijke met de unieke code het aantal kaarten kopen. Is het dinsdag niet gelukt om de kaarten te kopen of woon je niet in een Virgielhuis? Dan kan je bij het reguliere verkoop moment op donderdag 21 april 13:00 alsnog een kaartje bemachtigen!

ZATERDAG DISPUUT

Voorrang: 3e jaars en ouder
Verkoop: dinsdag en donderdag

Op deze dag krijgen de 3e jaars en ouder voorrang om kaarten te kopen. De voorrangs verkoop vindt plaats op dinsdag 19 april 13:00

ZONDAG VERTICALE

Voorrang: –
Verkoop: donderdag

Op deze dag krijgt niemand voorrang op het eerste kaartverkoopmoment. alle kaarten zullen worden verkocht tijdens het reguliere verkoop moment op vrijdag. Let op: Er zijn geen externe kaarten te koop.

info

Een intern kaartje kost €14,00 en een extern kaartje kost €17,00. LET OP: het is niet mogelijk om als extern met een intern kaartje binnen te komen.

De kaartverkoop vindt plaats via CM. De link naar de ticketshop is te vinden op deze site en onze Facebook.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het ruilen van jouw kaartje. LET OP: interne kaartjes kunnen niet geruild worden met externe kaartjes en vice versa.

Als intern hoef je niks mee te nemen, behalve je entreebewijs en je pas. Als extern moet je minimaal 18 jaar zijn, je entreebewijs en ID-kaart is verplicht.

Kom niet op de fiets, als het echt niet anders kan zet hem dan in de speciaal aangewezen plekken.

Er is onbewaakte garderobe aanwezig. Jas meenemen is op eigen risico.

De deuren zullen iedereen avond om 10v10 open gaan. De feesten hebben geen eindtijd. LET OP: de deuren sluiten om 01.00.

Er zal met het interne passen systeem gewerkt worden. Mocht je een cashpas nodig hebben, kan je deze kopen bij het passenautomaat in het trappenhuis. Deze passen kunnen alleen met pinpas aangeschaft worden.

Dit jaar zal er GEEN gelegenheid zijn om te roken tijdens de N8W8.

 

Voor eventuele vragen kan je altijd langskomen op de biertempel in de comissiegang van Virgiel, of stuur een mail naar akcievirgiel@outlook.com

Voor meer informatie over Virgiel, bezoek de website http://www.virgiel.nl