N8W8 2019 - 8 mei tot en met 11 mei 2019 - De Revolutie

Schnelltrein

Wederom mede mogelijk gemaakt door mooie man Hidde van Kleij. Wat daardoor meer dan duidelijk is, is dat hij ook van alle markten thuis is. Deze keer in samenwerking met een andere bak aan ervaring genaamd Nathan Westerhuis. Samen zijn ze van plan om gloeiend hard techno te pompen, dus bereid je voor, het zal er niet rustig aan toe gaan!

Gert & Grol

Wat een stuko duo. Deze twee hebben altijd al na 20 minuten hun cash-pas doormidden gedronken. Daarnaast hebben ze de ook zeker de skills om de eetzaal met hun soepele discoplaten grandioos af te sluiten. Ze wisselen elkaar gesmeerd af, en met 4 handen bereik je natuurlijk meer dan met 2 handen.

DAISY

Dat we DAISY ook de mainact kunnen noemen, merk je wel wanneer ze de stage van Keizer overnemen. Met een zeer ervaren en talentvolle DJ en een heerlijk betrekkelijke MC zal DAISY de avond heerlijk doortrekken. Mocht je met weinig energie naar de laatste avond komen, dan ben je na deze set weer helemaal opgeladen om de avond uit te spelen.

Die ene twee

Dat ook Jelle Bout (beter bekend als Belle Jout) en Willem van Veen gaan draaien spreekt natuurlijk vanzelf. Als het even kan springen deze prachtgasten namelijk maar al te graag achter de CDJ-set om lekkere hitjes te gooien. Deze laatste avond gaan ze aan jullie laten zien waarom ze dat zo graag doen!

Midlifecrisis

De laatste twee klasbakken zijn Sietse Eppenga Jules Janssens, zij gaan de Methusalem deze avond volledig af beuken. Dat niet tot 5 maar zelfs  tot 7, dus dat staat garant aan extra lang eclatant genieten.

Koning Pils & Maximaal Door Tot Het Einde

De mooiste shift van deze avond gaat naar niemand minder dan Bram Goudkuil en Luc van Koelen. Zoals de naam al zegt, bij deze twee ben je aan het goede adres als je echt hard wilt gaan deze laatste avond. Je gaat ongetwijfeld terminaal, dus afsluiten van de N8W8 bij hun is als een kers op de taart!

Bob Bobse

Niks Gert du Pantulon: Bob Bobse. Als Geert zijn technomasker opzet ramt hij heel de zaal op en neer. Deze man heeft talent in alle genres, doet hem niks. Als je alle zalen van de N8W8 wil meemaken, ga dan niet bij deze man naar binnen. Je blijft sowieso plakken.

Chris Stussy

De grote naam van de eetzaal op zaterdag is niemand minder dan Chris Stussy! Zijn stijl staat bekend als 'The Chicago sound' en is gegarandeerd aan een geweldige beleving. Hij combineert deze stijl met zijn eigen inzicht wat leidt tot een muzikale topset. Dat hij niet alleen in Nederland maar ook over de hele wereld optreedt is dan ook zeker geen verrassing. Dat wij de kans krijgen om hem op Virgiel neer te zetten daarentegen zeker wel!

Keizer

Een van de headliners van de laatste avond in de sociëteitszaal is de enige echte rapper Keizer! Hij is onder andere bekend geworden met de nummers Mama, sorry, Wat nog meer en Keizer, Koning, Admiraal en daaruit blijkt wel, hij gaat de zaal uit zijn voegen laten barsten. Ook zijn samenwerkingen met bijvoorbeeld Yes-R en Ali B laten wel zien dat hij een bekende in de scène is. Met strakke rhymes en harde beats zal hij ook deze avond onvergetelijk maken.

Grol

Waar Thomas Grolleman later op de avond te spotten is in de eetzaal, gaat hij zaterdag de sociëteitszaal openen om te laten zien dat hitjes ook zeker één van zijn specialiteiten is. Ben jij die die-hard tokoganger die al om 10v10 op de laatste avond aan de bar staat, dan ben je ook verzekerd van een heerlijke intro voor de rest van de N8!


Elke Virgiliaan krijgt voor de interne kaartverkoop een persoonlijke code opgestuurd per mail, deze moet je gebruiken in de Ticketshop om een kaartje te kopen. De persoonlijke is eenmalig geldig per ticketsoort. Heb je geen mail gehad met een persoonlijke code, mail dan naar akcie@virgiel.nl . Er is geen mogelijkheid om kaarten aan de deur te kopen.

icon 10

De voorrangsverkoop is op dinsdag 9 april om 13.00 en het reguliere verkoopmoment is op donderdag 11 april om 13.00. Dinsdag zal er een deel van de kaarten worden aangeboden, de rest van de kaarten gaan donderdag in de verkoop.

WOENSDAG VVVTJES

Voorrang: 1e en 2e jaars
Verkoop: dinsdag en donderdag

Deze dag staat in het teken van de vvvtjes. Internen kunnen 1 kaartje intern + 2 kaartjes extern kopen per persoon. Alle kaarten die niet verkocht worden op dinsdag, komen donderdag in de
verkoop.

DONDERDAG CLUBS

Voorrang: –
Verkoop: donderdag

Voor deze dag krijgt niemand voorrang op het eerste kaartverkoopmoment. Alle kaarten zullen worden verkocht tijdens de reguliere verkoop op donderdag.

VRIJDAG HUIZEN

Voorrang: Virgielhuizen
Verkoop: maandag en donderdag

De huisverantwoordelijke van de Virgielhuizen hebben een speciale code gekregen waarmee ze in de huizenvoorverkoop tickets kunnen kopen voor hun hele huis voor de huizenavond op vrijdag 10 mei. De huizenvoorverkoop vindt plaats op maandag 8 april om 17:00 en op donderdag 11 april om 13:00 met de persoonlijke code, dus niet met de huiscode zoals maandag. Woon je niet in een Virgielhuis? Dan kan je bij de reguliere verkoop op donderdag proberen een ticket te bemachtigen.

ZATERDAG FINALE

Voorrang: 3e jaars en ouder
Verkoop: dinsdag en donderdag

Op deze dag krijgen de derde jaars en ouder voorrang om kaarten te kopen. Er zijn geen externe kaarten te koop.

info

Een intern kaartje kost €12,60 en een extern kaartje kost €15,60. LET OP: het is niet mogelijk om als extern met een intern kaartje binnen te komen.

De kaartverkoop vindt plaats via Eventbrite. De link naar de ticketshop is te vinden op deze site en onze Facebook.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het ruilen van jouw kaartje. LET OP: interne kaartjes kunnen niet geruild worden met externe kaartjes en vice versa.

Als intern hoef je niks mee te nemen, behalve je entreebewijs en je pas. Als extern moet je minimaal 18 jaar zijn, je entreebewijs en ID-kaart is verplicht.

Er is onbewaakte garderobe aanwezig. Jas meenemen is op eigen risico.

De deuren zullen iedereen avond om 10v10 open gaan. De feesten hebben geen eindtijd. LET OP: de deuren sluiten om 02.00.

Er zal met een passen systeem gewerkt worden. Bij binnenkomst kan deze worden aangeschaft. Deze pas kan gebruikt worden bij alle barren. Deze passen kunnen alleen met pinpas aangeschaft worden.

Er zullen dit jaar tijdens N8W8 GEEN sigaretten worden verkocht.

Voor eventuele vragen kan je altijd langskomen op de biertempel in de comissiegang van Virgiel, of stuur een mail naar akcie@virgiel.nl

Voor meer informatie over Virgiel, bezoek de website http://www.virgiel.nl