N8W8 2019 - 8 mei tot en met 11 mei 2019 - De Revolutie

Vief4Vief

Billen zullen worden geschud, en veel en vaak. Van feestcafé vergelijkbaar met de Skihut gaan we nu naar de de harde dansdeuntjes met als algemeen genre “Zero's & 90's hitparade”. En niemand minder dan Peter Joon en mooie man Hidde van Kleij zullen dit thema eens even aanzwengelen. Van hoog naar laag en weer terug, je knieën zullen aan het werk worden gezet .

ACAYMAN.

Ook wel Kaaiman Collective, of De Krokosmacronen, of zelfs Alligaytor. De billen zullen in deze shift nog eens even extra lekker bewerkt worden door deze 4 flikkertjes. DJs Sjonnie, Zwartikel, Fritsch en Shotgan gaan jou de avond van je leven geven op vunzige zak naar (en door) de grondmuziek. Neem wel je ID-kaart mee, alleen toegang voor 18 jaar en jonger!

Zwarte Kloffie

A.k.a. DJ Duo Po en Ap a.k.a. de fenomeens a.k.a. toch wel echt Zwarte Kloffie: voor al uw feesten en partijen. Het zijn je KCbois Myron Wouts en Thomas Hofstee die jouw eens lekker komen verwennen met hun muzikale krakers. Gaat voor zowel jou als voor hun een stroeve sessie worden, maar ook vast best lache!

Henk Sound System

Dit duo is zeker niet onbekend op de toko, want aan enthousiasme ontbreekt het zeker niet. Op bijna elk feest zijn Job van Ellen en Hidde van Kleij bereid op het dak van de zaal te spelen met een heerlijk tempo van hitjes en knallers door elkaar. Dat dat ook deze keer gaat gebeuren is een vaste zekerheid.

Catorce Collective

De Slijterij gaat met Bram en Frederik een aantal platen flink laten slijten . Deze mannen gaan de eetzaal een meer dan warm intro geven en veel danszweet veroorzaken. Vrijdag begint het zwaar te worden om de N8W8 heel vroeg te bezoeken, deze DJs brengt daar verandering in.

JWS

JWS is nóg een garantie zekerheidje van deze avond. Met vooral Soultage stijl zal hij zijn draai skills aan de rest van de toko laten zien. Ook DeepHouse, Disco en UK Bass zullen zeker aan bod komen in de set. Vandaar dat het zeker is dat hij de eetzaal zal laten schitteren.

Anne en de Koiboys

Deze ras echte tokoband met ontzettende toppers zal laten zien waarom zij al een aantal jaren elk feest van Virgiel op het hoofdpodium bijwonen.  Ze hebben uiteraard de vorige N8W8 ook mee gepakt en dat was zonder twijfel een groot succes. Vandaar dat ze ook dit jaar onmisbaar zijn. Ze zijn bereid jouw avond een flinke kickstart te geven waardoor je al vroeg kunt zeggen dat je een memorabele avond hebt gehad, want je gaat ze zeker niet vergeten!

Buurman Konijn

Van Thomas Grolleman wisten we al wat hij kan maar nu draait hij samen met Jesse Conijn. Dit mannenmodel heeft net zo veel looks al DJ-skills. Vrijwel altijd is de voorkant van de zaal gevuld met louter chicks, daarachter staan flink wat mannen jaloers te kijken. Dit DJ-duo gaat de eetzaal vast en zeker ‘spetterend’ afsluiten!

Frenk & Zand

Het kan geen N8W8 zijn als niet ook het huidige HenkCie DJ-duo heeft gedraaid. Dit jaar vertolken Frank van der Made en Daan van Eijndthoven deze rol, en samen met de rest van de zaal zullen ze deze avond magistraal afsluiten!

Kevin Duijts & Stijn Wagner

Hét gouden oranje duo van onze mooie vereniging. Met hun geweldige nederlandstalige ‘Kali’ en ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’ hebben ze al heel wat polonaises losgepeuterd bij volle zalen. Wit hemd, rode bretels, blond en bruin, twee geile Nederlandse stemmen, ze vullen elkaar 100% (aan).

Starstruck

Dé mainact van de sociëteitszaal van vrijdag is Starstruck. 2e jaars en ouder zullen Starstruck misschien wel herkennen van het Lustrum waar ze hebben laten zien wat ze kunnen. Drie muzikanten in een unieke combinatie van een band en een DJ show. In deze vernieuwende act zullen ze het beste van deze twee werelden laten horen met een snel tempo aan geweldige nummers. Reken er maar op dat inhouden geen optie is!

Feestcafé “het Feestcafé”

Het schitterduo Jasper Klein Kranenbarg en Rens van Overbeek gaat jouw avond knallend en extra vroeg beginnen in de Methusalem. Denk aan een non-stop Skihuttoeter en de ene plaat na de andere plaat. Het spectrum is ongekend, en het enige wat vaststaat is dat je laaiend los gaat!

LarryKoek

Mark Maaxman en Lars Maasland begonnen hun samenwerking in hun studententijd en zijn sinds half 2014 bekend als LarryKoek.  Als echte muziekliefhebbers zijn ze dan ook zeker niet onbekend met vele deuntjes. Herkenbaar aan hun set gevuld met gitaar riffs, disco ritmes en  catchy vocals zullen ze met hun Funky House de zaal zeker vullen en los laten gaan.


Elke Virgiliaan krijgt voor de interne kaartverkoop een persoonlijke code opgestuurd per mail, deze moet je gebruiken in de Ticketshop om een kaartje te kopen. De persoonlijke is eenmalig geldig per ticketsoort. Heb je geen mail gehad met een persoonlijke code, mail dan naar akcie@virgiel.nl . Er is geen mogelijkheid om kaarten aan de deur te kopen.

icon 10

De voorrangsverkoop is op dinsdag 9 april om 13.00 en het reguliere verkoopmoment is op donderdag 11 april om 13.00. Dinsdag zal er een deel van de kaarten worden aangeboden, de rest van de kaarten gaan donderdag in de verkoop.

WOENSDAG VVVTJES

Voorrang: 1e en 2e jaars
Verkoop: dinsdag en donderdag

Deze dag staat in het teken van de vvvtjes. Internen kunnen 1 kaartje intern + 2 kaartjes extern kopen per persoon. Alle kaarten die niet verkocht worden op dinsdag, komen donderdag in de
verkoop.

DONDERDAG CLUBS

Voorrang: –
Verkoop: donderdag

Voor deze dag krijgt niemand voorrang op het eerste kaartverkoopmoment. Alle kaarten zullen worden verkocht tijdens de reguliere verkoop op donderdag.

VRIJDAG HUIZEN

Voorrang: Virgielhuizen
Verkoop: maandag en donderdag

De huisverantwoordelijke van de Virgielhuizen hebben een speciale code gekregen waarmee ze in de huizenvoorverkoop tickets kunnen kopen voor hun hele huis voor de huizenavond op vrijdag 10 mei. De huizenvoorverkoop vindt plaats op maandag 8 april om 17:00 en op donderdag 11 april om 13:00 met de persoonlijke code, dus niet met de huiscode zoals maandag. Woon je niet in een Virgielhuis? Dan kan je bij de reguliere verkoop op donderdag proberen een ticket te bemachtigen.

ZATERDAG FINALE

Voorrang: 3e jaars en ouder
Verkoop: dinsdag en donderdag

Op deze dag krijgen de derde jaars en ouder voorrang om kaarten te kopen. Er zijn geen externe kaarten te koop.

info

Een intern kaartje kost €12,60 en een extern kaartje kost €15,60. LET OP: het is niet mogelijk om als extern met een intern kaartje binnen te komen.

De kaartverkoop vindt plaats via Eventbrite. De link naar de ticketshop is te vinden op deze site en onze Facebook.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het ruilen van jouw kaartje. LET OP: interne kaartjes kunnen niet geruild worden met externe kaartjes en vice versa.

Als intern hoef je niks mee te nemen, behalve je entreebewijs en je pas. Als extern moet je minimaal 18 jaar zijn, je entreebewijs en ID-kaart is verplicht.

Er is onbewaakte garderobe aanwezig. Jas meenemen is op eigen risico.

De deuren zullen iedereen avond om 10v10 open gaan. De feesten hebben geen eindtijd. LET OP: de deuren sluiten om 02.00.

Er zal met een passen systeem gewerkt worden. Bij binnenkomst kan deze worden aangeschaft. Deze pas kan gebruikt worden bij alle barren. Deze passen kunnen alleen met pinpas aangeschaft worden.

Er zullen dit jaar tijdens N8W8 GEEN sigaretten worden verkocht.

Voor eventuele vragen kan je altijd langskomen op de biertempel in de comissiegang van Virgiel, of stuur een mail naar akcie@virgiel.nl

Voor meer informatie over Virgiel, bezoek de website http://www.virgiel.nl