Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

DJ Luc

DJ Luc heeft tijdens de laatste pre-corona n8w8 als laatste DJ van de soza piano man gedraaid, zondagmiddag 12:15u. Dit jaar opent hij de eetzaal met vinyl. Verw8 dit jaar disco, disco en nog eens disco. Trouwe fans zullen genoeg herkennen en de klassieker 'Another Cigarette' kan weleens langskomen!

DJ Conglomeraat ‘Vele Anderen’

Als sinds jaar en dag verzorgt het Conglomeraat het hoogtepunt van iedere toko-dixo. Als ze er niet bij zijn op het podium, dan staan ze wel op de poster, Vele Anderen zijn er altijd bij! Deze keer staan ze gewoon weer op het podium, dus maak je klaar voor het grootste hitjesfestijn van het jaar.

Hugo Out (VINYL)

Hugo Out, vinyl collector and music enthusiast presents an unexpected mix of sounds and genres ranging from Disco and Afrohouse till Electro and Ambient inspired. With this wide range of music, he more like to think in moods instead of genres. For this night he will be playing festive, energetic and nostalgic, highlighting your night with Boogie, Afrobeat and 90’s House. Sweating guaranteed.

DJAY&TJAY

Wij zijn DJAY&TJAY, het DJ-duo dat voor een onvergetelijke nacht zal zorgen. Met ons brede muziek arsenaal van urban muziek tot stukohitjes zetten we gegarandeerd de zaal op z’n kop. DJ en MC TJAY heeft, naast dj skills, een fantastische zangstem, die elke toonhoogte kan bereiken. DJAY krijgt elk nummer in elkaar gemixt en zorgt voor een ideale partysfeer! Samen zullen wij met bloed, zweet en tranen ervoor zorgen dat elke Virgiliaan de vrijdagavond van zijn leven zal hebben. Aldus, Jigeal van der Veer (DJAY) en Tije Broekman (TJAY)

Matta & Gisso

De beste disco hitjes van de afgelopen eeuw, vrijdag te luisteren in de Methusalem van 0:00 tot 2:00!

Henk Soundsystem

Bij de meesten al bekend en dit jaar ook al vaak te zien geweest achter de draaitafel. In de 7 jaar dat ze draaien, is er geen vakkendixo voorbij gegaan waar ze niet bij waren. Dus ook deze n8w8 is dat niet het geval! Deze legends komen op vrijdagnacht de boel nog even naar hoog hitjes niveau tillen, zonder daarvoor een krukje nodig te hebben.

Klittenband

De Klittenband maakt met zijn weergaloze show elke avond tot een onvergetelijke ervaring. Met een vakkundig gemonteerde escalatiemix neemt De Klittenband je mee op een reis waar je nog weken van zult moeten bijkomen. De Klittenband is geen gewone ‘coverband’. De Klittenband is een show die er volledig op is gericht om het feest helemaal los te laten gaan, waarbij dance/pop/rock/Nederlandstalig/elektronisch en nog veel meer wordt afgewisseld in sneltreinvaart. Een energieke performance waarbij je niet stil kan blijven staan, zorgt voor een fantastische avond. De Klittenband is gespecialiseerd in gala’s, studentenfeesten, bruiloften, bedrijfsfeesten en alle andere gelegenheden waar de voetjes van de vloer moeten! De Klittenband was finalist...

Paul Sinha

Voor popartiest, tekstschrijver en producer Paul Sinha is het de kunst in álles in zijn leven schoonheid te zien. Want, zo meent hij stellig, ‘het leven is helemaal niet zo normaal als wij soms denken, het is magic!’ Precies die instelling is wat hem tot een unieke artiest maakt. Die overigens niet vies is van keihard werken. Als Paul Sinha op 19-jarige leeftijd zijn eerste platencontract binnensleept, gaat het direct hard. Hij releast hits als ‘Weekje Tenerife’, ‘7 Dagen’ en ‘Nu Gaan’ en al snel volgt zijn debuutplaat Niet Zomaar. Het album markeert een subtiele overgang in de stijl van Sinha. Profileerde de jonge Deventenaar zich eerst nog als hiphopper,...

Get Bent (VINYL)

Fraîches Airs

Begonnen op de studentenkamer en via een paar kelderraves, huisfeestjes en een vakkendixo is hij dan eindelijk doorgestoten tot de N8W8. Te verwachten zijn disco platen met hier en daar wat breakbeat, electro of een bekende 90’s hit. Des te later het wordt, des te hoger de BPMs zullen zijn.

Elke Virgiliaan krijgt voor de interne kaartverkoop een persoonlijke code opgestuurd per mail, deze moet je gebruiken in de Ticketshop om een kaartje te kopen. De persoonlijke is eenmalig geldig per ticketsoort. Heb je geen mail gehad met een persoonlijke code, mail dan naar akcievirgiel@outlook.com . Er is geen mogelijkheid om kaarten aan de deur te kopen.

icon 10

De voorrangsverkoop is op dinsdag 19 april om 13.00 en het reguliere verkoopmoment is op donderdag 21 april om 13.00. Donderdag zal er een deel van de kaarten worden aangeboden, de rest van de kaarten gaan vrijdag in de verkoop.

DONDERDAG VVVTJES

Voorrang: 1e en 2e jaars
Verkoop: dinsdag en donderdag

Deze dag staat in het teken van de vvvtjes. Internen kunnen 1 kaartje intern + 2 kaartjes extern kopen per persoon. Alle kaarten die niet verkocht worden op dinsdag, komen donderdag in de
verkoop.

VRIJDAG HUIZEN

Voorrang: Virgielhuizen
Verkoop: dinsdag en donderdag

De huisverantwoordelijke van de Virgielhuizen krijgen een unieke code waarmee ze in de huizenvoorverkoop tickets kunnen kopen voor hun gehele huis voor de huizenavond op vrijdag 29 april. Voor elk huis is er op basis van huisgrootte en maximum aantal kaarten beschikbaar.

De huizenvoorrangsverkoop vind plaats op dinsdag 19 april 13:00, op dit moment kan de huisverantwoordelijke met de unieke code het aantal kaarten kopen. Is het dinsdag niet gelukt om de kaarten te kopen of woon je niet in een Virgielhuis? Dan kan je bij het reguliere verkoop moment op donderdag 21 april 13:00 alsnog een kaartje bemachtigen!

ZATERDAG DISPUUT

Voorrang: 3e jaars en ouder
Verkoop: dinsdag en donderdag

Op deze dag krijgen de 3e jaars en ouder voorrang om kaarten te kopen. De voorrangs verkoop vindt plaats op dinsdag 19 april 13:00

ZONDAG VERTICALE

Voorrang: –
Verkoop: donderdag

Op deze dag krijgt niemand voorrang op het eerste kaartverkoopmoment. alle kaarten zullen worden verkocht tijdens het reguliere verkoop moment op vrijdag. Let op: Er zijn geen externe kaarten te koop.

info

Een intern kaartje kost €14,00 en een extern kaartje kost €17,00. LET OP: het is niet mogelijk om als extern met een intern kaartje binnen te komen.

De kaartverkoop vindt plaats via CM. De link naar de ticketshop is te vinden op deze site en onze Facebook.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het ruilen van jouw kaartje. LET OP: interne kaartjes kunnen niet geruild worden met externe kaartjes en vice versa.

Als intern hoef je niks mee te nemen, behalve je entreebewijs en je pas. Als extern moet je minimaal 18 jaar zijn, je entreebewijs en ID-kaart is verplicht.

Kom niet op de fiets, als het echt niet anders kan zet hem dan in de speciaal aangewezen plekken.

Er is onbewaakte garderobe aanwezig. Jas meenemen is op eigen risico.

De deuren zullen iedereen avond om 10v10 open gaan. De feesten hebben geen eindtijd. LET OP: de deuren sluiten om 01.00.

Er zal met het interne passen systeem gewerkt worden. Mocht je een cashpas nodig hebben, kan je deze kopen bij het passenautomaat in het trappenhuis. Deze passen kunnen alleen met pinpas aangeschaft worden.

Dit jaar zal er GEEN gelegenheid zijn om te roken tijdens de N8W8.

 

Voor eventuele vragen kan je altijd langskomen op de biertempel in de comissiegang van Virgiel, of stuur een mail naar akcievirgiel@outlook.com

Voor meer informatie over Virgiel, bezoek de website http://www.virgiel.nl