N8W8 2019 - 8 mei tot en met 11 mei 2019 - De Revolutie

Pokko Elective

Deze gasten behoeven eigenlijk ook geen introductie meer op Virgiel, want dat ze hun stempel op onze en ook vele andere feesten hebben gedrukt  is een feit. Vandaar dat we ook deze avond er weer vanuit kunnen gaan dat ze een geweldige indruk achter laten. Ze gaan er voor zorgen dat de hele zaal in vuur en vlam staat en dat iedereen maximaal is opgewarmd voor de volgende act!

Gert du Pantalon

Oud-Akcie, meer hoeft er eigenlijk niet gezegd worden. Deze man weet precies hoe elk type feestje in elkaar zit en zijn gevoel voor de juiste plaat op het juiste moment is ongekend. Hij is zeg maar zo’n man waarvan je na een nét-over-de-grens-avond nog steeds weet dat hij heeft gedraaid.

Team Sowieso

Team Sowieso is het DJ team van feestconcept Sowieso. Sowieso is hét studentenfeest waar je kunt meeblèren en dansen op de lekkerste deuntjes. SWS staat garant voor hitjes, billenshake en escalatie! Met een hele bak aan ervaring komt dit team de hele sociëteitszaal op zijn kop zetten!

Delluf

Delluf is natuurlijk niet zomaar een bandje, met het nummer Satelliet hebben ze namelijk op een haar na het AHC-songfestival net niet gewonnen. Ze zijn ooit begonnen als sjaarschband, toen klonk het al magnifiek. Nu zijn ze nog een paar jaar verder en krijgen ze volle zalen helemaal gek!

David Vunk

Deze man is wat men noemt prettig gestoord. Boiler Rooms op Dekmantel, back to back met Tiësto, hij heeft het allemaal wel meegemaakt. Deze headliner gaat heel de eetzaal vol beuken. Heel Techno-Nederland is jaloers op het feit dat hij bij ons draait en niet ergens anders. Deze kale labelbaas mag je niet missen!

DuckTape

Na op de ouderdag een spetterende show te hebben neergezet voor de sjaarsch en hun ouders, zal DuckTape ook op de N8W8 aan de rest van de leden laten zien waarom ze zoveel enthousiasme opwekken. Deze band bestaat uit ervaren muzikanten die met elkaar een nieuwe funky uitdaging aan wilden gaan! Ducktape is daarom niet te verwarren met de welbekende grijze plakband, want in tegenstelling tot duct tape zal Ducktape ervoor zorgen dat de voetjes NIET op de vloer blijven plakken!

Bandlek

Het is geen N8W8 als het nieuwste talent van Virgiel zijn set niet heeft gespeeld. Vandaar dat dit jaar de nieuwste band die de toko rijk is, de donderdag gaat aftrappen in de sociëteitszaal! Zorg dat je er vroeg bij bent om dit talent te bewonderen!

Koel& the gang

Luc’s DJ carrière loopt zeker crescendo. Tijdens vakkendixo 2 heeft Luc een all-night Luc in de methusalem gegooid, een ontiegelijk succes. Helaas houdt die het nu ietsjes korter, maar dat mag de pret niet drukken! Hier zakt je broek letterlijk van af als je geen riem of bretels aan hebt.

J’Oak

Deze legende genaamd Joost van Eijk heeft sinds zijn vorige N8W8 enorme stappen gemaakt in de muziekindustrie. Zijn agenda staat bomvol met sessies in Delft, Den Haag en Leiden en zijn ‘Gewoon Hitjes’ concept heeft ook enorm veel aandacht gekregen. Vandaar dat we trots mogen zijn dat hij ook dit jaar zijn ontzettende talent en ook het ‘Gewoon Hitjes’ concept wil delen in de sociëteitszaal.

Inferno Base

Deze twee geweldige toppers gaan na Team Sowieso heerlijk de avonf voortborduren in het Gewoon Hitjes concept. Het zijn twee jonge gedreven DJ's uit Leiden met een grote passie voor muziek. Een onwijs energiek duo dat in verschillende soorten genres het feest lekker laten vlammen totdat je erbij neervalt!


Elke Virgiliaan krijgt voor de interne kaartverkoop een persoonlijke code opgestuurd per mail, deze moet je gebruiken in de Ticketshop om een kaartje te kopen. De persoonlijke is eenmalig geldig per ticketsoort. Heb je geen mail gehad met een persoonlijke code, mail dan naar akcie@virgiel.nl . Er is geen mogelijkheid om kaarten aan de deur te kopen.

icon 10

De voorrangsverkoop is op dinsdag 9 april om 13.00 en het reguliere verkoopmoment is op donderdag 11 april om 13.00. Dinsdag zal er een deel van de kaarten worden aangeboden, de rest van de kaarten gaan donderdag in de verkoop.

WOENSDAG VVVTJES

Voorrang: 1e en 2e jaars
Verkoop: dinsdag en donderdag

Deze dag staat in het teken van de vvvtjes. Internen kunnen 1 kaartje intern + 2 kaartjes extern kopen per persoon. Alle kaarten die niet verkocht worden op dinsdag, komen donderdag in de
verkoop.

DONDERDAG CLUBS

Voorrang: –
Verkoop: donderdag

Voor deze dag krijgt niemand voorrang op het eerste kaartverkoopmoment. Alle kaarten zullen worden verkocht tijdens de reguliere verkoop op donderdag.

VRIJDAG HUIZEN

Voorrang: Virgielhuizen
Verkoop: maandag en donderdag

De huisverantwoordelijke van de Virgielhuizen hebben een speciale code gekregen waarmee ze in de huizenvoorverkoop tickets kunnen kopen voor hun hele huis voor de huizenavond op vrijdag 10 mei. De huizenvoorverkoop vindt plaats op maandag 8 april om 17:00 en op donderdag 11 april om 13:00 met de persoonlijke code, dus niet met de huiscode zoals maandag. Woon je niet in een Virgielhuis? Dan kan je bij de reguliere verkoop op donderdag proberen een ticket te bemachtigen.

ZATERDAG FINALE

Voorrang: 3e jaars en ouder
Verkoop: dinsdag en donderdag

Op deze dag krijgen de derde jaars en ouder voorrang om kaarten te kopen. Er zijn geen externe kaarten te koop.

info

Een intern kaartje kost €12,60 en een extern kaartje kost €15,60. LET OP: het is niet mogelijk om als extern met een intern kaartje binnen te komen.

De kaartverkoop vindt plaats via Eventbrite. De link naar de ticketshop is te vinden op deze site en onze Facebook.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het ruilen van jouw kaartje. LET OP: interne kaartjes kunnen niet geruild worden met externe kaartjes en vice versa.

Als intern hoef je niks mee te nemen, behalve je entreebewijs en je pas. Als extern moet je minimaal 18 jaar zijn, je entreebewijs en ID-kaart is verplicht.

Er is onbewaakte garderobe aanwezig. Jas meenemen is op eigen risico.

De deuren zullen iedereen avond om 10v10 open gaan. De feesten hebben geen eindtijd. LET OP: de deuren sluiten om 02.00.

Er zal met een passen systeem gewerkt worden. Bij binnenkomst kan deze worden aangeschaft. Deze pas kan gebruikt worden bij alle barren. Deze passen kunnen alleen met pinpas aangeschaft worden.

Er zullen dit jaar tijdens N8W8 GEEN sigaretten worden verkocht.

Voor eventuele vragen kan je altijd langskomen op de biertempel in de comissiegang van Virgiel, of stuur een mail naar akcie@virgiel.nl

Voor meer informatie over Virgiel, bezoek de website http://www.virgiel.nl