Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Kerri

Als je zin hebt om de n8w8 dansend in te gaan moet je donderdag bij Kerri komen staan! Hij zal de methu openen met een door David Vunk geïnspireerde stijl die italo disco en techno op een elegante manier combineert tot een heerlijk dansbaar setje!

Mi Xing b2b

Helemaal uit Paramaribo, Suriname, is dit DJ duo neergestreken in het schittermagische Delft om de beste disco, dans en meezing plaatjes uit de boxen te knallen. Ze laten het publiek ieder feestje weer in elkaar opgaan als een symbiose van vreugde en eenheid. Bij zijn is mee maken, dus komt dat zien!

DJ Reglo

Top 40, 90’s, 00’s, misschien een beetje aprés-ski als je er echt zin in hebt? Het kan allemaal, DJ Reglo draait voor je! Niks is leuker aan het eind van de avond dan een goeie set hitjes, dus die komen er aan!

Discographic

Dit duo gaat op donderdag de eetzaal vol met disco tunes vullen, dat je de boogie niet meer uit je lichaam krijgt gedanst. Dus kom op de eerste dag alvast de hupjes warm maken voor de gehele n8w8!. Alvast benieuwd check ze hier: https://www.facebook.com/DiscographicOfficial/videos/809838072704876/

Legend & co

Heb jij altijd al het gevoel dat er iets miste achter de draaitafel van Virgiel?! Stop je zoektocht want deze b A's van de toko is te vinden in de soos op donderdag avond 6:00. Legend is duidelijk en co dat bij jij! Dus neem je stickie mee!

Camel Collective

Camel Collective is always collecting juice! Moet jij ook spugen van top 40 muziek? Kom dan op de donderdag genieten van twee uur lang dampende disco in de eetzaal, van Caribische zouk tot B'rlijnse post-punk italo.

Sax On Decks

Sax On Decks 🎷🔥 is een unieke funky muzikale ervaring voor zowel clubs als festivals. Het combineert een live act met een royale👑 selectie van saxy lounge, house, tech en nu-disco platen🕺 van 1985 tot nu. Ze tonen aan dat live-instrumenten perfect kunnen samensmelten met elektronische muziek⚡op een manier die je niet verwacht. Laat je inspireren, het is beter dan sax, het is Sax On Decks. Liveset: https://soundcloud.com/sax_on_decks/sax-on-decks-airbase-2020-liveset/s-RZiYl68tTrO Mixtape:https://soundcloud.com/sax_on_decks/saxtape-final-v1 https://soundcloud.com/sax_on_decks/saxtape-final-v1 Spotify Afspeelijsten: https://open.spotify.com/user/11152067873?si=80a7790a69d04f4d&nd=1

ChildsPlay

ChildsPlay is een uniek drietal uit Amsterdam, bestaande uit Keanu, Don en Steven. De sound die ChildsPlay brengt, bestaat uit een heerlijke mix van Urban, Latin en Dance. De afgelopen jaren hebben de mannen van ChildsPlay allesbehalve stilgezeten. Met 6 gouden platen, 2 platina platen én een Latin Grammy-award gaan ze harder dan ooit tevoren! Één van de vele hoogtepunten is de internationale monsterhit “MACHIKA“, welke inmiddels op meer dan 160 miljoen (!) plays staat. Naast de internationale stappen die de mannen zetten, geven ze zich ook 100% voor de Nederlandse markt. Zo brachten ze in 2016 het album “Zero Fucks Given” uit, met features van o.a. Boef,...

JESSIN

JESSIN begon op jonge leeftijd met muziek maken en is sindsdien niet gestopt. Waar het begon met de saxofoon, aangevuld door de gitaar, om vervolgens gepakt te worden door het dj'en en produceren op z'n vijftiende. Hij is sindsdien niet gestopt met produceren, maar de echte switch kwam na een dag op Awakenings:"fuck it, ik ga dit maken", dat is waar het vorige hoofdstuk is afgesloten, en het huidige is begonnen. De muziek van JESSIN combineert stijlen vanuit de hele wereld. Zang uit Afrika, harmonieën uit Bulgaarse volksmuziek, en house, techno en pop uit de jaren 90 en 2000. Om dit alles te combineren met progressieve techno en...

De Cassetteband

De sjaarsband van dit jaar komt de n8w8 aftrappen in de sociëteitszaal, met vette covers om de eerste voetjes van de vloer te gooien! De band bestaat uit; zanger Coen, gitarist Dionne, bassist Quinten, toetsenist Ezra en op de drums Boet. Samen hebben wij het nummer Thuis geschreven en uitgebracht en dit gespeeld op het AHC songfestival. Hopelijk zien we jullie allemaal op N8W8!!!

Team SWS

Team Sowieso staat garant voor een energieke show vol hitjes, billenshake en escalatie. DJ Charwin draait vliegensvlugge alle lekkere platen van toen en nu de zaal in, onder begeleiding van MC Regrex die een grote chaos op de dansvloer gaat brengen. Hier wil jij bij zijn.. Sowieso!

TØTUM

Deze drie Totemiaanse knapen gaan je energieniveau nog even goed opkrikken voor de laatste paar uur methu op de eerste avond. Verwacht hoge energie, mooie melodie en een set die staat als een huis. Kom langs en geniet van fijne deuntjes!

Elke Virgiliaan krijgt voor de interne kaartverkoop een persoonlijke code opgestuurd per mail, deze moet je gebruiken in de Ticketshop om een kaartje te kopen. De persoonlijke is eenmalig geldig per ticketsoort. Heb je geen mail gehad met een persoonlijke code, mail dan naar akcievirgiel@outlook.com . Er is geen mogelijkheid om kaarten aan de deur te kopen.

icon 10

De voorrangsverkoop is op dinsdag 19 april om 13.00 en het reguliere verkoopmoment is op donderdag 21 april om 13.00. Donderdag zal er een deel van de kaarten worden aangeboden, de rest van de kaarten gaan vrijdag in de verkoop.

DONDERDAG VVVTJES

Voorrang: 1e en 2e jaars
Verkoop: dinsdag en donderdag

Deze dag staat in het teken van de vvvtjes. Internen kunnen 1 kaartje intern + 2 kaartjes extern kopen per persoon. Alle kaarten die niet verkocht worden op dinsdag, komen donderdag in de
verkoop.

VRIJDAG HUIZEN

Voorrang: Virgielhuizen
Verkoop: dinsdag en donderdag

De huisverantwoordelijke van de Virgielhuizen krijgen een unieke code waarmee ze in de huizenvoorverkoop tickets kunnen kopen voor hun gehele huis voor de huizenavond op vrijdag 29 april. Voor elk huis is er op basis van huisgrootte en maximum aantal kaarten beschikbaar.

De huizenvoorrangsverkoop vind plaats op dinsdag 19 april 13:00, op dit moment kan de huisverantwoordelijke met de unieke code het aantal kaarten kopen. Is het dinsdag niet gelukt om de kaarten te kopen of woon je niet in een Virgielhuis? Dan kan je bij het reguliere verkoop moment op donderdag 21 april 13:00 alsnog een kaartje bemachtigen!

ZATERDAG DISPUUT

Voorrang: 3e jaars en ouder
Verkoop: dinsdag en donderdag

Op deze dag krijgen de 3e jaars en ouder voorrang om kaarten te kopen. De voorrangs verkoop vindt plaats op dinsdag 19 april 13:00

ZONDAG VERTICALE

Voorrang: –
Verkoop: donderdag

Op deze dag krijgt niemand voorrang op het eerste kaartverkoopmoment. alle kaarten zullen worden verkocht tijdens het reguliere verkoop moment op vrijdag. Let op: Er zijn geen externe kaarten te koop.

info

Een intern kaartje kost €14,00 en een extern kaartje kost €17,00. LET OP: het is niet mogelijk om als extern met een intern kaartje binnen te komen.

De kaartverkoop vindt plaats via CM. De link naar de ticketshop is te vinden op deze site en onze Facebook.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het ruilen van jouw kaartje. LET OP: interne kaartjes kunnen niet geruild worden met externe kaartjes en vice versa.

Als intern hoef je niks mee te nemen, behalve je entreebewijs en je pas. Als extern moet je minimaal 18 jaar zijn, je entreebewijs en ID-kaart is verplicht.

Kom niet op de fiets, als het echt niet anders kan zet hem dan in de speciaal aangewezen plekken.

Er is onbewaakte garderobe aanwezig. Jas meenemen is op eigen risico.

De deuren zullen iedereen avond om 10v10 open gaan. De feesten hebben geen eindtijd. LET OP: de deuren sluiten om 01.00.

Er zal met het interne passen systeem gewerkt worden. Mocht je een cashpas nodig hebben, kan je deze kopen bij het passenautomaat in het trappenhuis. Deze passen kunnen alleen met pinpas aangeschaft worden.

Dit jaar zal er GEEN gelegenheid zijn om te roken tijdens de N8W8.

 

Voor eventuele vragen kan je altijd langskomen op de biertempel in de comissiegang van Virgiel, of stuur een mail naar akcievirgiel@outlook.com

Voor meer informatie over Virgiel, bezoek de website http://www.virgiel.nl