Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Gert & Grol

Wat een stuko duo. Deze twee hebben altijd al na 20 minuten hun cash-pas doormidden gedronken. Daarnaast hebben ze de ook zeker de skills om de eetzaal met hun soepele discoplaten grandioos af te sluiten. Ze wisselen elkaar gesmeerd af, en met 4 handen bereik je natuurlijk meer dan met 2 handen.

ADF Samski

‘Wat begrepen is hoeft niet uitgelegd te worden’ ADF Samski gaat viraal! Hij is doorgebroken in de scene door zijn releases Breitling,No Hook 1,2 en 3 die hij in eigen beheer en zonder management heeft uitgebracht.ADF Samski is 19 jaar maar heeft een oude ziel, wat hij maakt heeft 90’s en 00’s HipHop invloeden maar klinkt fris en vernieuwend tegelijk. Met zijn squad ADF (alleen defam) laat hij zien dat ‘hood’ niet alleen stress is maar dat je ook plezier kanhebben. Ondertussen heeft ADF Samski zijn debuutalbum ”Fresh Prince Van Noord”uitgebracht waarmee hij binnen 3 kwartier meer dan 10 miljoen streams pakte!

DJosh

Geboren en getogen in Amsterdam, DJosh maakt met zijn mix van disco, house en funk, elke set tot een onvergetelijke avond maar ook hitjes in house jasje is hem niet vreemd. Hij gaat op zaterdag in sociëteitszaal de tent afsluiten en -breken vanaf 6. En op zondag direct na De Hofnar neemt die tropical house een stapje hoger!

Gert & Grol

DJ PJ

Door zijn brede muzieksmaak en immer uitdijende muziekcollectie is zijn draaistijl lastig in een hokje te plaatsen, maar het is te omschrijven als een achtbaan die van de jaren 60 rock-’n-roll naar de top40 van nu heen en weer roetsjt en daarbij een aantal keer over de kop gaat via de danceclassics uit de 70’s en 80’s en die ook de “foute” hits van nu en toen niet overslaat. Daarnaast is het voor hem onmogelijk om stil te blijven staan achter de draaitafels en dat is met het volslanke postuur en de immer brede glimlach van de geboren en getogen Brabander al eens omschreven als: “het is al...

HDP Soundsystem

2S

Diep in de donkere nacht hoor je metaal kletteren en rinkelen, pulserend, in harmonie met het ritme van het kloppen van je hart. Komt het dichterbij of gaat het verder weg? De galm vult de eetzaal met klanken die al je zintuigen overuren doen draaien. Het zweet loopt langs je nekharen en je ruggengraat, je voeten en knieën schreeuwen het uit van de pijn door de snelle passen die al eindeloos gezet worden en je maag vraagt zich af of je nog een pilsje aan de bar moet halen of dat het liever straks een broodje kipdöner verwerken wil.Klinkt dit je nou als muziek in de oren?Kom dan...

Chinsure

Chinsure is een allround dj die de accenten op urban en house legt, echter is geen stijl hem teveel.  Ook voor feest, top 40 of classics kan je bij hem terecht. Hij is inmiddels al meer dan 15 jaar actief als dj en is ruim 15 jaar geleden begonnen in Harlingen bij de Weinstube en vanaf daar ging hij al snel naar zaken in Sneek zoals Ludiek en Alcatraz / club 1841. Omdat de club scene hem goed af ging, maakte hij al snel de stap naar club Noa in Leeuwarden waar hij regelmatig met grote namen stond. Vanaf daar was hij gelanceerd en werd hij regelmatig gevraagd...

DJ Hartmann

De enige echte DJ Hartmann voelt zich als een vis in de sneeuw met après-ski muziek en zal de methu op zaterdag afsluiten. Maar ook op zondag zal hij de sociëteitszaal afsluiten na DJ PJ, dus je weet zeker dat je niet om hem heen kan deze n8w8!.

DJ Mortyportyportymorty

Wij zijn DJ Mortyportyportymorty! Ook klaar met dat warme lente weer? Kom zaterdag apres-skiën in de methu van half twee tot half vier! Zie je dan⛷️🎉🔥

Excuse Collective

Van coronahobby naar draaien op het moederschip! We draaien normaal (tech) house en techno maar wie weet komt er wel een Après ski uurtje in de methu op zondag 😉

Pab.L

Geïnspireerd door House en Techno draait Pab.L alles van funky disco tunes tot stevige platen. Bij zijn setjes weet hij altijd de handjes in de lucht te krijgen. Kom zondagnacht de Methu met een knal de n8w8 afsluiten!

De Hofnar

De Hofnar, alias voor de uit Tilburg afkomstige Jeroen Maas, begon al vroeg met muziek produceren. Als grote fan van de Sneakerz sound uit 2007 verloor hij daarna zijn interesse in de house muziek door de ontwikkeling van Big Room en EDM. De Hofnar is naast Sam Feldt en Kav Verhouzer, één van de drie Nederlandse Deep House pioniers. De producties en DJ sets van o.a. Joris Delacroix en Bakermat zorgde ervoor dat zijn liefde voor House muziek weer terug kwam. De Hofnar zegt: “Deep House was echt een eye opener voor mij. Het deed mij eraan herinneren waarom ik van Dance muziek houd.’’ Dit vertaalde hij naar zijn eigen producties waarin hij Melodische Deep House samen bracht.

Elke Virgiliaan krijgt voor de interne kaartverkoop een persoonlijke code opgestuurd per mail, deze moet je gebruiken in de Ticketshop om een kaartje te kopen. De persoonlijke is eenmalig geldig per ticketsoort. Heb je geen mail gehad met een persoonlijke code, mail dan naar akcievirgiel@outlook.com . Er is geen mogelijkheid om kaarten aan de deur te kopen.

icon 10

De voorrangsverkoop is op dinsdag 19 april om 13.00 en het reguliere verkoopmoment is op donderdag 21 april om 13.00. Donderdag zal er een deel van de kaarten worden aangeboden, de rest van de kaarten gaan vrijdag in de verkoop.

DONDERDAG VVVTJES

Voorrang: 1e en 2e jaars
Verkoop: dinsdag en donderdag

Deze dag staat in het teken van de vvvtjes. Internen kunnen 1 kaartje intern + 2 kaartjes extern kopen per persoon. Alle kaarten die niet verkocht worden op dinsdag, komen donderdag in de
verkoop.

VRIJDAG HUIZEN

Voorrang: Virgielhuizen
Verkoop: dinsdag en donderdag

De huisverantwoordelijke van de Virgielhuizen krijgen een unieke code waarmee ze in de huizenvoorverkoop tickets kunnen kopen voor hun gehele huis voor de huizenavond op vrijdag 29 april. Voor elk huis is er op basis van huisgrootte en maximum aantal kaarten beschikbaar.

De huizenvoorrangsverkoop vind plaats op dinsdag 19 april 13:00, op dit moment kan de huisverantwoordelijke met de unieke code het aantal kaarten kopen. Is het dinsdag niet gelukt om de kaarten te kopen of woon je niet in een Virgielhuis? Dan kan je bij het reguliere verkoop moment op donderdag 21 april 13:00 alsnog een kaartje bemachtigen!

ZATERDAG DISPUUT

Voorrang: 3e jaars en ouder
Verkoop: dinsdag en donderdag

Op deze dag krijgen de 3e jaars en ouder voorrang om kaarten te kopen. De voorrangs verkoop vindt plaats op dinsdag 19 april 13:00

ZONDAG VERTICALE

Voorrang: –
Verkoop: donderdag

Op deze dag krijgt niemand voorrang op het eerste kaartverkoopmoment. alle kaarten zullen worden verkocht tijdens het reguliere verkoop moment op vrijdag. Let op: Er zijn geen externe kaarten te koop.

info

Een intern kaartje kost €14,00 en een extern kaartje kost €17,00. LET OP: het is niet mogelijk om als extern met een intern kaartje binnen te komen.

De kaartverkoop vindt plaats via CM. De link naar de ticketshop is te vinden op deze site en onze Facebook.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het ruilen van jouw kaartje. LET OP: interne kaartjes kunnen niet geruild worden met externe kaartjes en vice versa.

Als intern hoef je niks mee te nemen, behalve je entreebewijs en je pas. Als extern moet je minimaal 18 jaar zijn, je entreebewijs en ID-kaart is verplicht.

Kom niet op de fiets, als het echt niet anders kan zet hem dan in de speciaal aangewezen plekken.

Er is onbewaakte garderobe aanwezig. Jas meenemen is op eigen risico.

De deuren zullen iedereen avond om 10v10 open gaan. De feesten hebben geen eindtijd. LET OP: de deuren sluiten om 01.00.

Er zal met het interne passen systeem gewerkt worden. Mocht je een cashpas nodig hebben, kan je deze kopen bij het passenautomaat in het trappenhuis. Deze passen kunnen alleen met pinpas aangeschaft worden.

Dit jaar zal er GEEN gelegenheid zijn om te roken tijdens de N8W8.

 

Voor eventuele vragen kan je altijd langskomen op de biertempel in de comissiegang van Virgiel, of stuur een mail naar akcievirgiel@outlook.com

Voor meer informatie over Virgiel, bezoek de website http://www.virgiel.nl