N8W8 2019 - 8 mei tot en met 11 mei 2019 - De Revolutie

Tommy Theo

Deze eetzaal headliner gaat na Aurelius zorgen voor een top vervolg met zijn voornamelijk house gerelateerde set.  Dat hij een overvolle agenda heeft en in Amsterdam intussen een begrip is, is niet voor niks en dat ga je zeker merken.

DJ Conglomeraat ‘Vele Anderen’

Het kan bijna niet meer als verrassing komen dat ook dit jaar het Conglomeraat weer hun onwijze toko-ervaring met de rest van het pand willen delen. Tjeerd ‘Opa’ Oudkerk en Olger Siebinga zijn qua tokojaren opgeteld misschien wel ouder dan sommige sjaars, maar dat ze weten hoe ze ook dit jaar de zaal mee krijgen is ongetwijfeld een feit!

JESSIN

Aan enthousiasme gaat het zeker niet liggen wanneer Jessin zijn set gaat neerzetten. Een zeer lekkere set waar de eerste avond van de N8W8 een eervolle afsluiting aan heeft. Deze topgast gaat er voor zorgen dat je met een zeer voldaan gevoel je avond in de eetzaal afsluit.

Boblichter & The Sleaz

Deze twee gigantische muziekfanaten genaamd Bob Brockbernd en Ysar van der Gun gaan de rest van deze avond in de methu vullen met hun grote scala aan muziekkennis door de stijl van de methu een heerlijke draai te geven. Verwacht de Roaring Twenties met een hoofdletter R (en T uiteraard) want het is misschien de laatste shift, maar het zal zeker niet de minste worden!

S.O.S. ABBA

Dé ABBA coverband van Nederland zal de Toko woensdag kennis laten maken met een fenomenale setlist die niet alleen bij de oudere leden bekend is maar ook de jongste leden doet mee zingen met elk nummer. Als eerste headliner zullen ze met z’n zessen er een onvergetelijk feest van gaan maken, dus bereid je maar alvast voor op een schorre stem de volgende dag.

EsGalatie

Woensdag zal het Galadate-duo Jasper en Joost de Methu aftrappen met een zeer bijzondere sessie aan Roaring Twenties muziek. Dat deze stijl bijzonder is, is een mening, maar dat het iets is wat je zeker wilt luisteren is een gegarandeerd feitje. Kom deze bijzondere stijl dan ook zeker even toejuichen!

THE SJOW

Sjoerd Bommer gaat zoals zijn artiestennaam al zegt er een onwijze show van maken door op het thema verder te breien met zijn eigen draai. Als een ware showman zal hij je de nummers 1 voor 1 presenteren met een grote charme en natuurlijk groot talent. Hier kun je niet anders dan bewondering voor hebben!

Discmen

Deze legends genaamd Pim Jansen en Sjors Hagenbeek, die de eetzaal van de N8W8 gaan openen zijn onder het gros van de leden bekend met de naam ‘Basement Brothers’. Ze hebben echter besloten om onder hun nieuwe naam ‘Discmen’ verder te gaan.  Dat ze bekend zijn buiten de toko is ook geen verrassing want er is geen set waarin zij de zaal niet op zijn kop zetten. Heb jij zin om al vroeg uit je plaat te gaan, kom ze dan vooral bewonderen!

De Broer van Henk

De eerste act van de N8W8 2019 zal worden gegeven door de band ‘De Broer van Henk’. Dit bandje heeft tijdens de 1 e Vakkendixo al laten zien wat ze in huis hebben en dat gaan ze zeker laten zien op de N8W8. Met een groot repertoire zal De Broer van Henk de toon van de avond zetten. Het is pas feest, als De Broer van Henk is geweest!

Aurelius

Een DJ die in staat is om de zaal een hele avond mee te krijgen met zijn deephouse en soulful house. Bereid je voor op een set lang goed gaan en genieten, want deze man gaat zorgen voor een grandioze avond!


Elke Virgiliaan krijgt voor de interne kaartverkoop een persoonlijke code opgestuurd per mail, deze moet je gebruiken in de Ticketshop om een kaartje te kopen. De persoonlijke is eenmalig geldig per ticketsoort. Heb je geen mail gehad met een persoonlijke code, mail dan naar akcie@virgiel.nl . Er is geen mogelijkheid om kaarten aan de deur te kopen.

icon 10

De voorrangsverkoop is op dinsdag 9 april om 13.00 en het reguliere verkoopmoment is op donderdag 11 april om 13.00. Dinsdag zal er een deel van de kaarten worden aangeboden, de rest van de kaarten gaan donderdag in de verkoop.

WOENSDAG VVVTJES

Voorrang: 1e en 2e jaars
Verkoop: dinsdag en donderdag

Deze dag staat in het teken van de vvvtjes. Internen kunnen 1 kaartje intern + 2 kaartjes extern kopen per persoon. Alle kaarten die niet verkocht worden op dinsdag, komen donderdag in de
verkoop.

DONDERDAG CLUBS

Voorrang: –
Verkoop: donderdag

Voor deze dag krijgt niemand voorrang op het eerste kaartverkoopmoment. Alle kaarten zullen worden verkocht tijdens de reguliere verkoop op donderdag.

VRIJDAG HUIZEN

Voorrang: Virgielhuizen
Verkoop: maandag en donderdag

De huisverantwoordelijke van de Virgielhuizen hebben een speciale code gekregen waarmee ze in de huizenvoorverkoop tickets kunnen kopen voor hun hele huis voor de huizenavond op vrijdag 10 mei. De huizenvoorverkoop vindt plaats op maandag 8 april om 17:00 en op donderdag 11 april om 13:00 met de persoonlijke code, dus niet met de huiscode zoals maandag. Woon je niet in een Virgielhuis? Dan kan je bij de reguliere verkoop op donderdag proberen een ticket te bemachtigen.

ZATERDAG FINALE

Voorrang: 3e jaars en ouder
Verkoop: dinsdag en donderdag

Op deze dag krijgen de derde jaars en ouder voorrang om kaarten te kopen. Er zijn geen externe kaarten te koop.

info

Een intern kaartje kost €12,60 en een extern kaartje kost €15,60. LET OP: het is niet mogelijk om als extern met een intern kaartje binnen te komen.

De kaartverkoop vindt plaats via Eventbrite. De link naar de ticketshop is te vinden op deze site en onze Facebook.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het ruilen van jouw kaartje. LET OP: interne kaartjes kunnen niet geruild worden met externe kaartjes en vice versa.

Als intern hoef je niks mee te nemen, behalve je entreebewijs en je pas. Als extern moet je minimaal 18 jaar zijn, je entreebewijs en ID-kaart is verplicht.

Er is onbewaakte garderobe aanwezig. Jas meenemen is op eigen risico.

De deuren zullen iedereen avond om 10v10 open gaan. De feesten hebben geen eindtijd. LET OP: de deuren sluiten om 02.00.

Er zal met een passen systeem gewerkt worden. Bij binnenkomst kan deze worden aangeschaft. Deze pas kan gebruikt worden bij alle barren. Deze passen kunnen alleen met pinpas aangeschaft worden.

Er zullen dit jaar tijdens N8W8 GEEN sigaretten worden verkocht.

Voor eventuele vragen kan je altijd langskomen op de biertempel in de comissiegang van Virgiel, of stuur een mail naar akcie@virgiel.nl

Voor meer informatie over Virgiel, bezoek de website http://www.virgiel.nl